Kumlin Consulting AB

Västra Götalands län

Information

Kumlin Consulting AB är ett företag som finns i Mark. I Kumlin Consulting AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kumlin, Karl Johan Michael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Kumlin, Camilla Margaretha som är född 1966 och har titeln Suppleant, Skoglund, Björn Holger som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiebolaget Borås Ekonomi & Revision som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kumlin Consulting AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kumlin Consulting AB på telefon 031-3221271.

Bolaget skall bedriva projektledning inom implementation av IT-systemlösningar, utbildning inom IT, utveckling av utbildningsmaterial, strategisk rådgivning inom kompetensutvecklingsområdet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kumlin Consulting AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kumlin Consulting AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Mark arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kumlin Consulting AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-08-01 och Kumlin Consulting AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kumlin Consulting AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Kumlin Consulting AB har 556679-8871 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.